Hyvinvointivalmennus

Hyvinvointivalmennus

Hyvinvointivalmennus on ratkaisukeskeinen valmennusohjelma, jossa autetaan valmennettavaa johtamaan omaa elämäänsä ja kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Eri tekniikoiden avulla valmennettava löytää itse juuri hänelle parhaiten sopivat ratkaisut olemassa oleviin haasteisiinsa. Perusajatuksena on että suorien ohjeiden ja neuvomisen sijaan valmentaja keskittyy enemmän oikeiden kysymysten, harjoitusten ja tehtävien avulla auttamaan valmennettavaa eteenpäin kohti pysyviä terveyttä ja hyvinvointia edistäviä elämäntapamuutoksia.

 

Valmennuksen kesto on noin 10-12 viikkoa, sisältäen viisi yhteistä tapaamista valmentajan kanssa. Tapaamiset voivat tapahtua myös skypen tai puhelimen välityksellä. Yhden valmennustapaamisen kesto on 50 minuuttia. Tapaamisten välillä valmennettava suorittaa omaehtoisia oman hyvinvoinnin edistämiseen tähtääviä tehtäviä. Menetelmän lähtöoletuksena on se että  parhaisiin tuloksiin päästään valmennettavan omien oivallusten kautta. Jokainen on itse oman elämänsä paras asiantuntija. Valmennuksen aikana syntyneet oivallukset sovitetaan yhdessä valmennettavan kanssa konkreettisiksi toimenpiteiksi arkeen siten, että ne sopivat sekä työn, että myös vapaa-ajan näkökulmasta.

 

Hyvinvointivalmennuksen  yksilökohtaiset tavoitteet ovat hyvin konkreettisia. Osallistujasta riippuen tavoitteet voivat liittyä esim. seuraaviin pysyviin muutoksiin:

 

- Parantunut yleinen energia- ja vireystaso

- Pysyvä painonpudotus

- Lisääntynyt arkiaktiivisuus ja liikunnan määrä

- Tervehtynyt ruokavalio

- Parantunut yöunen laatu

- Parantunut kyky hallita stressiä

- Yleinen hallinnantunteen lisääntyminen

- Parantunut elämänlaatu

 

Hyvinvointivalmennus on siis henkistä valmennusta, jossa valmentaja tukee asiakasta isojen, tai pienempien, elämänmuutosten toteuttamisessa, asiakkaan asettamien tavoitteiden saavuttamiseksi. Personal Trainer palvelut voi hyvin yhdistää hyvinvointivalmennukseen, jolloin asiakas saa konkreettista apua myös fyysinen hyvinvoinnin kohentamiseen.

Aloita hyvinvointivalmennus!

Nice Gym logo

Kivenlahdentie 7 
02320 Espoo
asiakaspalvelu@nicegym.fi
+358505257735

Meillä käy maksuvälineenä:

Meillä käy maksuvälineenä Edenred
Meillä käy maksuvälineenä ePassi
Meillä käy maksuvälineenä Smartum
Meillä käy maksuvälineenä Eazybreak

Yhteistyössä

Kuntosali Kauniaisissa

© 2023 Nice Gym | Tietosuojaseloste | Kaikki oikeudet pidätetään |