Liity jäseneksi

59€/kk ei sitoutumisaikaa

Liittymismaksu

39€

Liity jäseneksi

Nice Gymin jäsenenä voit valita jäsenyytesi kuukauden irtisanomisajalla niin kauan kuin itse haluat tai vuodeksi kerrallaan.

Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys

59€ /kk

 • Liittymismaksu 39€
 • Ei pitkää sitoutumista (kalenterikuukausi)

Vuoden jäsenyys

590€ /vuosi

 • Liittymismaksu 0€ (norm. 39€)
 • Hinta norm. 708€ + aloitusmaksu 39€
 • Asiakkuus päättyy automaattisesti määräajan jälkeen
 • Määräaikaista jäsenyyttä ei voi tauottaa

Meillä voit maksaa myös Smartumilla, E-passilla, Edenredillä tai Eazybreakilla.

 

Personal Trainer palvelut ja paketit

Mukavasti alkuun

395€

 • 5 tapaamista, sisältäen ohjelman teon.
 • Alkukartoitus
 • Loppuraportti

Kiinteytystä ja energiaa

759€

 • 10 tapaamista, sisältäen ohjelman 1-2 ohjelmantekoa. Alku- ja loppukartoitus. Alku- ja loppukartoitus sisältää lihaskunto- aerobisen ja liikuuvuustestit, sekä kehonkoostumusmittauksen. Valmennukseen kuuluu tekstiviestituki arkisin klo 9-18

Elämänmuutos haussa

1450€

 • 20 tapaamista, sisältäen 2-4 ohjelmantekoa. Alku- ja loppukartoitus. Alku- ja loppukartoitus sisältää lihaskunto- aerobisen ja liikuuvuustestit, sekä kehonkoostumusmittauksen. Valmennukseen kuuluu tekstiviestituki arkisin klo 9-18

Hinnasto

Kuukausimaksu   59€ 
Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys 59€/kk, kuukauden irtisanomisajalla. Ei sitoutumisaikaa.


Liittymismaksu   39€ 
Kertaluontoinen, sisältää kulkuavaimen.


Oma Ohjaus   69€ 
Henkilökohtainen perehdytystunti, joka sisältää saliopastuksen, laitteiden käyttöopastuksen, henkilökohtaisen perusohjelman teon sekä kehonkoostumusmittauksen. Suositellaan kaikille aloittelijoille!


Personal Trainer ohjelma   135€
Personal Trainerin tai Fysioterapeutin tekemä räätälöity kuntosaliohjelma, jossa kuntosaliohjelma tehdään asiakkaan tarpeiden, toiveiden ja tavoitteiden mukaan. PT-ohjelmaan sisältyy lihaskuntotestit, kehonkoostumusmittaus, sekä luonnollisesti ohjelman läpikäynti yhdessä personal trainerin/fysioterapeutin kanssa. Asiakas saa ohjelman, jossa on sekä kuvalliset että kirjalliset ohjeet.


Kehonkoostumusmittaus   39€
Mitataan kehon rasvaprosentti, lihasmassan määrä, sisäelinten ympärille kertyvä rasva (viskeraalinen rasva), metabolinen ikä sekä perusaineenvaihdunta.


Taukomaksu   15€
Jäsenyyden voi laittaa tauolle esim loman ajaksi 15€/kk taukomaksua vastaan.


Uusi kulkuavain   15€

Jäsenehdot

Nice Gymin jäsenyys oikeuttaa seuraaviin palveluihin:  Sisäänpääsy ja harjoittelu Nice Gymin kuntosalilla, henkilökohtainen jäsenkortti joka toimii myös avaimena salin tiloihin, sekä Nice Intro perehdytystunnille osallistuminen.

 Jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva, kuukauden irtisanomisajalla, kunnes asiakas sen itse irtisanoo. Irtisanomisaika lasketaan päättymään seuraavan alkavan kuukauden viimeiseen päivään. Irtisanomiskuukautta ei voi laittaa tauolle. Jäsenyyden voi irtisanoa nettisivujen kautta, oman jäsennumeron avulla, tai s-postitse asiakaspalvelu@nicegym.fi. Mikäli jäsenyyden irtisanoo s-postitse, tulee irtisanominen tehdä viimeistään kuukauden 25.mennessä, jos haluaa että irtisanominen rekisteröityy meneillään olevalle kuukaudelle. Nettisivujen kautta jäsenyyden voi irtisanoa aina kuukauden viimeiseen päivään asti klo 24.00. Jäsennumero löytyy s-postitse saadusta laskusta tai sitä voi kysyä Nice Gymin asiakaspalvelusta. Jäsenellä on oikeus käyttää Nice Gym kuntosalin palveluita normaalisti irtsanomisajan aikana.

Jäsen maksaa aloituskuukaudelta hinnaston mukaisen aloitus-/liittymismaksun sekä kuukauden jäljellä olevista päivistä 2€/päivä. Jäsen on saanut aloittaessaan laskun sähköpostiinsa. Laskussa on jäsenkohtainen viitenumero, joka on aina sama, kuukaudesta toiseen. Jäsen vastaa siitä että lasku maksetaan aina eräpäivään mennessä, ja että maksu ohjelmoidaan toistuvalle maksulle asiakkaan omassa verkkopankissa. Jäsen vastaa oman pankkinsa kanssa mahdollisesti tehtävistä e-lasku sopimuksista jolla mahdollistetaan Nice Gymin Jäsenmaksujen automaattiset kuukausiveloitukset. Eräpäivän jälkeen tulleista maksuista voidaan asiakkaalta periä viivästyskorkoa voimassa olevan korkolain mukaan. Lisäksi asiakkaalta voidaan periä myöhästymisestä johtuvat perintäkulut. Mikäli jäsen huomautuksesta huolimatta laiminlyö sopimuksen mukaiset maksut voidaan jäsenyys irtisanoa välittömin vaikutuksin.

Jäsenkortti on aina oltava mukana Nice Gymille tultaessa. Kortti on henkilökohtainen, eikä sitä saa lainata tai luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Jäsenen on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä jäsenyyden varmistamiseksi. Jäsenkortin väärinkäytöstä voi seurata jäsenyyden purkaminen ilman erillistä varoitusta. Jäsenkortin katoamisesta on ilmoitettava Nice Gymin asiakaspalveluun välittömästi. Uudesta kortista veloitetaan hinnaston mukainen hinta.

Jäsenellä on oikeus käyttää pukuhuoneita ja pukukaappeja kuntoillessaan Nice Gymissä kuntosalin aukioloaikoina. Varusteiden ja vaatteiden jättäminen pukuhuoneisiin tai pukukaappeihin kuntoilutuokiota pidemmäksi aikaa, tai yön yli, on kielletty. Nice Gymillä on oikeus avata ja tyhjentää päivän päätteeksi lukossa olevat kaapit. Nice Gym ei vastaa pukuhuoneista mahdollisesti katoavista tavaroista. 

Jäsen on vastuussa siitä että Nice Gymin tarjoamat liikuntamahdollisuudet sopivat hänelle ja tarvittaessa varmistettava asia lääkäriltään. Jäsen sitoutuu käyttämään laitteita niiden käyttöohjeiden ja opastuksen mukaisella tavalla.

Jäsen on velvollinen seuraamaan kuntosalilla tai verkkosivuilla osoitteessa www.nicegym.fi olevia viestejä ja noudattamaan niitä.

Kuntosalia voidaan käyttää myös erilaisissa yritystilaisuuksissa ja mahdollisesti myös yksityistilaisuuksissa, jolloin kuntosali voi hetkellisesti olla suljettuna. Myös kesäaikana, juhlapyhinä ja juhlapyhien aattoina kuntosali  saattaa olla suljettu tai aukioloaikoja on lyhennetty. Näistä ja muista erikoistapauksista ilmoitetaan hyvissä ajoin näkyvällä paikalla kuntosalin tiloissa tai verkkosivuilla.

Alkoholin, päihteiden ja Suomen laissa kiellettyjen aineiden nauttiminen tai tuominen Nice Gymin tiloihin tai tilaisuuksiin on kielletty. Nice Gymin jäsen ei myöskään saa tulla salille edellä mainittujen aineiden vaikutuksen alaisena. Doping aineisiin luettavien aineiden käyttöä ei hyväksytä missään muodossa, lukuun ottamatta sairauden hoitoon käytettävää lääkärin määrämää lääkitystä. Tupakointi ei ole sallittu missään Nice Gymin tiloissa. Nice gymin tiloissa asiakkaan edellytetään käyttäytyvän yleisesti hyväksyttyjen normien mukaisesti, muut huomioon ottaen ja yleisen viihtyvyyden edellyttämällä tavalla. Asiakas ei saa käytöksellään häiritä muita asiakkaita. Mikäli asiakas käyttäytyy jonkun edellä mainitun säännöksen vastaisesti, on Nice gymillä oikeus päättää asiakkaan jäsenyys välittömästi, ilman erillistä varoitusta.  

Jäsen sitoutuu ilmoittamaan yhteystietojensa muutokset Nice Gymin verkkosivujen kautta tai s-postitse asiakaspalveluun.

Jäsen voi laittaa Nice Gym jäsenyyden tauolle 15€/kk taukomaksua vastaan. Taukoa ei tarvitse perustella ja jäsenyyden voi laittaa tauolle verkkosivujen  kautta. Taukoilmoituksen voi tehdä verkkosivujen kautta viimeistään taukokuukautta edeltävän kuukauden aikana. Jo alkanutta kuukautta ei voi laittaa tauolle. 

Nice Gym ilmoittaa asiakkailleen arvonlisäveromuutoksen tai muun mahdollisen muutoksen hinnoissa vähintään kuukautta ennen tällaisten muutosten siirtymistä jäsenen kuukausimaksuihin. Ilmoitus on esillä näkyvällä paikalla kuntosalin tiloissa. Hinnat tarkistetaan kalenterivuosittain. 

Nice Gym varaa itselleen oikeuden muuttaa tämän sopimuksen etuja ja ehtoja ilmoittamalla siitä kuntosalin tiloissa tai muulla tavalla vähintään kuukautta ennen muutoksen voimaantuloa.

Kaikki erimielisyyden pyritään aina selvittämään ja neuvottelemaan hyvässä hengessä. Mikäli se ei jostain syystä onnistu, käsitellään tästä sopimuksesta johtuvat riitaisuudet Espoon Käräjäoikeudessa.

Usein kysyttyä

1. PITÄÄKÖ MINUN SITOUTUA PIDEMMÄKSI AIKAA, ESIMERKIKSI VUODEN SOPIMUKSEEN?

Ei tarvitse. Nice Gymillä olet jäsen vain niin kauan kuin itse haluat. Jäsenyytesi on toistaiseksi voimassa oleva, ja jatkuu kunnes sen itse päätät. Jäsenyys on verrattavissa sanomalehtitilaukseen, joka jatkuu kunnes asiakas ilmoittaa haluavansa lopettaa sen.

2. MITEN MINUN PITÄÄ TOIMIA JOS HALUAN LIITTYÄ JÄSENEKSI?

Jäseneksi voit liittyä verkkosivujen kautta kohdassa Liity tästä. Saat liittymisen jälkeen vahvistusviestin sähköpostiisi, jossa on myös linkki laskuihin. Laskuja on kaksi; aloitusmaksu lasku sekä kuukausimaksu. Aloitusmaksu tulisi maksaa heti, ja tämän jälkeen voit noutaa jäsenkorttisi nicegymin toimiston aukioloaikoina.  Uusille asiakkaille järjestetään joka viikko Nice Intro perehdytystunti, jossa opastetaan laitteiden käyttöä ja kerrotaan salin toiminnasta. 

3. MITEN MAKSAN KUUKAUSIMAKSUNI?

Kun olet liittynyt saat vahvistusviestin s-postiisi, ja siinä on linkki laskuihin. Kuukausimaksun eräpäivä on aina kuukauden 1.päivä, ja viitenumero on aina sama, joten lasku kannattaa laittaa toistuvalle maksulle omassa verkkopankissaan.

4. ENTÄ JOS HALUAN MAKSAA LIIKUNTASETELEILLÄ?

Sekin onnistuu hyvin. Liikuntaseteleillä voi maksaa kuukausimaksuja etukäteen joko yhden tai useamman kuukauden kerrallaan. Liikuntaseteleillä voit maksaa aina kokonaisia kuukausia, ja setelit tulisi toimittaa Nice Gymin toimistolle viimeistään edellisen kuukauden 20. päivään mennessä.

5. VOIKO JÄSENYYDEN LAITTAA TAUOLLE ESIM KESÄLOMAN AJAKSI?

Kyllä voi. Jäsenyyden voi laittaa tauolle 15€/kk taukomaksua vastaan. Tauon voi kätevästi ilmoittaa verkkosivujen kautta kohdassa muokkaa tietojasi. Kun taukokuukausi on ohi, jatkuu jäsenyys automaattisesti kuten aiemmin ja kortti toimii heti seuraavan kuukauden 1. päivänä.

6. EN OLE KOSKAAN AIKAISEMMIN KÄYNYT SALILLA, JOTEN VOINKO ALOITTAA NICE GYMISSSÄ?

Kyllä voit. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja valmiit ohjelmat tekevät harjoittelusta mutkatonta ja helppoa. Uusille jäsenille suunnatulla Nice Intro perehdytystunnilla opastetaan laitteiden käyttöä ja neuvotaan miten laitteet toimivat.  Ihan aloittelijoille suositellaan Oma Intro perehdytystuntia, joka on henkilökohtainen ja sisältää paitsi laiteopastuksen myös henkilökohtaisen ohjelman teon sekä kehonkoostumusmittauksen. Oma Intro tunnin hinta on 59€, ja ajan voi varata asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@nicegym.fi

7. LÖYTYYKÖ SALILTA KUNNON LÄMMITTELYLAITTEET, ESIMERKIKSI JUOKSUMATTO?

Kyllä löytyy. Salillamme on kaksi juoksumattoa vierekkäin, joten siinä voi juostessa vaikka rupatella ystävättären kanssa. Lämmittelyyn voi hyvin valita myös tehokkaan crosstrainerin tai jalkalihaksia vahvistavan kuntopyörän. Myös selkänojallinen kuntopyörä löytyy valikomasta.

Muokkaa tietojasi

Kirjaudu muokkaamaan omia tietojasi tästä

 

Haluan tutustumaan

Tervetuloa tutustumaan Nice gymiin! Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä sinuun 48h sisällä. Tutustumiskäynti on ilmainen eikä sido sinua mihinkään.

Nice Gym logo

Kivenlahdentie 7 
02320 Espoo
asiakaspalvelu@nicegym.fi
+358505257735

Meillä käy maksuvälineenä:

Meillä käy maksuvälineenä Edenred
Meillä käy maksuvälineenä ePassi
Meillä käy maksuvälineenä Smartum
Meillä käy maksuvälineenä Eazybreak

Yhteistyössä

Kuntosali Kauniaisissa

© 2023 Nice Gym | Tietosuojaseloste | Kaikki oikeudet pidätetään |