1. Pitääkö minun sitoutua pidemmäksi aikaa, esimerkiksi vuoden sopimukseen?

Ei tarvitse. Nice Gymillä olet jäsen vain niin kauan kuin itse haluat. Jäsenyytesi on toistaiseksi voimassa oleva, ja jatkuu kunnes sen itse päätät. Jäsenyys on verrattavissa sanomalehtitilaukseen, joka jatkuu kunnes asiakas ilmoittaa haluavansa lopettaa sen.

2. Miten minun pitää toimia jos haluan liittyä jäseneksi?

Jäseneksi voit liittyä verkkosivujen kautta kohdassa Liity tästä. Saat liittymisen jälkeen vahvistusviestin sähköpostiisi, jossa on myös linkki laskuihin. Laskuja on kaksi; aloitusmaksu lasku sekä kuukausimaksu. Aloitusmaksu tulisi maksaa heti, ja tämän jälkeen voit noutaa jäsenkorttisi nicegymin toimiston aukioloaikoina.  Uusille asiakkaille järjestetään joka viikko Nice Intro perehdytystunti, jossa opastetaan laitteiden käyttöä ja kerrotaan salin toiminnasta. 

3. Miten maksan kuukausimaksuni?

Kun olet liittynyt saat vahvistusviestin s-postiisi, ja siinä on linkki laskuihin. Kuukausimaksun eräpäivä on aina kuukauden 1.päivä, ja viitenumero on aina sama, joten lasku kannattaa laittaa toistuvalle maksulle omassa verkkopankissaan.

4. Entä jos haluan maksaa liikuntaseteleillä?

Sekin onnistuu hyvin. Liikuntaseteleillä voi maksaa kuukausimaksuja etukäteen joko yhden tai useamman kuukauden kerrallaan. Liikuntaseteleillä voit maksaa aina kokonaisia kuukausia, ja setelit tulisi toimittaa Nice Gymin toimistolle viimeistään edellisen kuukauden 20. päivään mennessä.

5. Voiko jäsenyyden laittaa tauolle esim kesäloman ajaksi?

Kyllä voi. Jäsenyyden voi laittaa tauolle 15€/kk taukomaksua vastaan. Tauon voi kätevästi ilmoittaa verkkosivujen kautta kohdassa muokkaa tietojasi. Kun taukokuukausi on ohi, jatkuu jäsenyys automaattisesti kuten aiemmin ja kortti toimii heti seuraavan kuukauden 1. päivänä.

6. En ole koskaan aikaisemmin käynyt salilla, joten voinko aloittaa Nice Gymisssä?

Kyllä voit. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja valmiit ohjelmat tekevät harjoittelusta mutkatonta ja helppoa. Uusille jäsenille suunnatulla Nice Intro perehdytystunnilla opastetaan laitteiden käyttöä ja neuvotaan miten laitteet toimivat.  Ihan aloittelijoille suositellaan Oma Intro perehdytystuntia, joka on henkilökohtainen ja sisältää paitsi laiteopastuksen myös henkilökohtaisen ohjelman teon sekä kehonkoostumusmittauksen. Oma Intro tunnin hinta on 59€, ja ajan voi varata asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@nicegym.fi

7. Löytyykö salilta kunnon lämmittelylaitteet, esimerkiksi juoksumatto?

Kyllä löytyy. Salillamme on kaksi juoksumattoa vierekkäin, joten siinä voi juostessa vaikka rupatella ystävättären kanssa. Lämmittelyyn voi hyvin valita myös tehokkaan crosstrainerin tai jalkalihaksia vahvistavan kuntopyörän. Myös selkänojallinen kuntopyörä löytyy valikomasta.