Konsepti ja laitteet

content-image.jpg

Konseptimme on mutkaton: treenaat silloin, kun sinulle sopii – ilman aikatauluja tai tuntivarauksia! Kuntosalimme on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 05-22. Otamme vain rajallisen määrän jäseniä, jolloin laitteille ei synny jonoja ja pukukaapit riittävät kaikille.

Nice training on helppo ja vaivaton kiertoharjoittelumuoto – vain 20 minuutissa harjoitat kaikki tärkeimmät lihasryhmät!  Laskuri laskee toistot puolestasi, jolloin harjoittelu on mahdollisimman vaivatonta ja treenaaja saa keskittyä tärkeimpään eli itse liikkeiden suorittamiseen. Kuntosalilaitteemme on tarkkaan valittu soveltumaan naisten tarpeisiin ja ongelmakohtien treenaamiseen; vatsa, pakarat, reidet ja allit.  Nice training soveltuu niin aloittelijalle kuin edistyneemmällekin treenaajalle. Nicegymissä voi luonnollisesti harjoittaa ihan perinteistä kuntosaliharjoittelua, moderneilla ja laadukkailla Matrixin laitteilla, sekä vapaa painoilla. Riittää että olet nainen, ja haluat panostaa omaan hyvinvointiisi!

 

 

Aloita Nyt!

Tule jäseneksi hyvänolon salille ja aloita kuntoilu nyt heti!


Tule tutustumaan

Tule tutustumaan Nice gymin kauniisiin tiloihin  ja tehokkaaseen harjoitteluun. Tutustumiskäynti on ilmainen eikä velvoita tai sido sinua mihinkään. Tervetuloa!